donderdag 20 juni 2019

Panty push up

Push-up panty lift de billen en corrigeert buik en taille. Deze figuurcorrigerende panty accentueert en lift je billen.

Ook corrigeert de Anni Rolfi Push-Up Den Panty je buik voor een extra slank silhouet. De Shock Up is een fantastische corrigerende panty van het Italiaanse designmerk Oroblu. Deze transparante panty geeft de billen een push-up effect en . Deze panty met vormend broekje geeft u een droom figuur hij lift de billen en maakt uw buik platter, modeleert heupen en dijen zonder te knellen.

Mooie figuur corrigerende push up panty voor een perfect gestroomlijnd lichaam. Modelleert je benen, heupen buik en billen. De Platino Push-Up panty is een stevige,matte panty, die jouw figuur nog mooier gaat maken. Je buik wordt iets strakker, je heupen iets slanker en je billen. Corrigerende panty Synergie Push-up van Wolford in denier.


Dit exemplaar van de 'Shape en Control' lijn geeft een push-up effect rond de billen en werkt . De Shock up maakt de buik platter, lift de billen en shaped de heupen en dijen. De Synergy Push-Up Tights is een waar meesterwerk in de ShapeControl serie van Wolford. Het is een transparante panty met een sterk push-up effect .

Deze push up panty lift je billen en corrigeert rond de buik en onderrug. De panty heeft verstevigde tenen en een katoenen kruisje. Bestel veilig en vertrouwd op hema. Steeds wordt gekeken hoe de artikelen. Shop online voor Push-up Panty's uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Een push-up panty die lift en vorm geeft. De panty heeft elastiek in de taille. Billen liften en de taille en heupen corrigeren. Zonder concessie aan de uitstraling van een normale sexy panty.


Luxe garen met een subtiel parelmoerachtige glans, doet uw benen slanker lijken. Control top voor de buik- en heupzone Licht . Transparante panty met een push-up effect voor de billen en een ondoorzichtig, modellerend pantybroekje tot aan de dijen. Wilt u de extra effect bij de billen, besteld de silicone butt padded erbij. Dit zorgt gegrandeerd voor het nodige verschil.


Wholesale push up panties from China push up panties Wholesalers Directory. You can Online Wholesale mens panties,transparent panties,silk panties,padded .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts