vrijdag 19 juli 2019

Korset voor onder een jurk

Dames Korsetten - Bonprix Corrigerend korset. Dames Shapewear - Bonprix Corrigerende onderjurk. U kunt een corset onder bijna alles dragen, van een simpel overhemd tot en met uw trouwjurk.

De belangrijkste reden waarom vrouwen corsetten dragen is het . Een goed passend korset staat prachtig onder een strapless trouwjurk, omdat hierdoor het bovenstuk van je jurk mooi aansluit. Shapewear Corset Brede Schouderbanden - Nude - XL. Dames corrigerende onderjurk - bpc bonprix collection.

Ik draag hem alleen onder jurken van wat dikkere stof. Wat dat betreft is er echt niets mis met het corset als onderkleding. Corrigerend ondergoedaug 2011Meer resultaten van forum. De jurk is van het merk diva uit london supermooie lange jurk met aan de . Ik heb een corrigerend jurkje van de Hema onder dergelijke jurkjes. In Amerika hebben ze allemaal zo'n corsetgeval onder hun promdress.


Soms is het beter om een apart korset en jurk te kiezen, maar op andere momenten zijn korsetjurken precies wat je nodig hebt. Het assortiment korsettopjes en bovenlijfjes van Corset-Story zijn comfortabel en stijlvol, perfect voor u. Lederlook zwart onderborst met Buckle en Stud Detail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts