woensdag 24 juli 2019

Nacht bh

Tijdens de nacht doet de antimpel-bh doeltreffend zijn werk. Al na nacht zult u versteld staan van het verbluffende resultaat (wetenschappelijk getest!), en dat . Zij ontwierp de La Decollette Anti-Rimpel BH, een nacht-BH zonder cups die de borsten tijdens het slapen op hun plaats houdt met behulp van .

Ik heb een hele discussie met mijn vriendin gehad over het dragen van bh's in de nacht. Zij droeg altijd een bh, omdat ze dat prettiger vond. Unieke nacht-BH; Zit zeer comfortabel; One size fits all; La Decollette is verstelbaar; De ontsierende ´slaaprimpels´ op het decolleté ontstaan 's nachts . Heeft iemand ervaring met de anti-rimpel bh, de decollette.

Ik zelf heb grote borsten en heb 's nachts best een gevoelig decollete en ook mijn . La Decollette, nacht BH, Bekend van TV. Push-up-BH met Strepenmotief op de Rug - Zwart - 85C. Met hetzelfde idee als de decolleté bh zijn er ook zelfklevende gelpads die je 's nachts tussen de borsten 'plakt'.


Met je beha aan onder de dekens kruipen: is het nu wel of niet goed? Want hoewel de één beweert dat het 'hangborsten' voorkomt, stelt de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts