dinsdag 30 juli 2019

Naaisetje

Het Kruidvat Naaisetje setje bestaat uit naainaalden, veiligheidsspel kleuren polyester naaigaren, overhemdknopen, drukknopen, draadschaartje, . Een Naaisetje koop je eenvoudig online bij bol. Handige 44-delige naaiset voor kleine reparaties aan uw kleding.

Deze Naaiset 20-delig besteld u naturlijk bij Kofferstunter. Deze meisjes hebben een superhandig naaisetje van HEMA in hun handen. Met dit Travelsafe Naaisetje in je uitrusting zal de gedachten´had ik dat dan toch maar meegenomen´ niet voorkomen tijdens je reis als er een scheur in je broek . Naaisetje 9090koop je op Kijkshop.

Survival starts here - Specialist in preppen en zelfredzaamheid. Wij verkopen de must-haves die helpen voorbereid te zijn in ee. Verkrijgbaar in drie versies: retro (met opdruk van scharen en knopen), vintage (met naaimachine opdruk) en knoopjes (met een knoopjes opdruk). Welk naaiset u ook nodig heeft, Jan de Grote Kleinvakman heeft verschillende complete reparatie naaisets op voorraa bijvoorbeeld voor uw vakantie. U zult het schaartje, spelden en de veiligheidsspelden ook buiten het naaien om gebruiken.


Alle benodigdheden in een compact en sterk opbergdoosje. Ideaal om mee te nemen voor onderweg. Woordenboek Nederlands Engels: naaisetje.

Uitgebreide vertaling voor naaisetje (Nederlands) in het Engels. Koop nu een 4-Travel Naaisetje voor slechts € 95! Gratis verzending retourneren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts