donderdag 11 februari 2016

Afneembare tv beugel

U wilt graag een afneembare tv-beugel? Wij hebben nu een afneembare muurbeugel om gemakkelijk uw TV van de beugel af te halen. Deze TV muurbeugel voor schermen tot inch is eenvoudig draaibaar.

Daarnaast is deze TV muurbeugel afneembaar. Bent u op zoek naar een draai- en kantelbare muurbeugel voor uw televisie? De TVB-is een strakke en eenvoudige muurbeugel.


Afneembare muurbeugel voor schermen tot inch Sale € 3€ 295.

Deze afneembare wandsteun van Fawo is voorzien van quick release systeem, waarmee u uw tv eenvoudig van de steun kunt halen. Fawo Sky-Basic dubbele muurbeugel. Maak hier uw keuze uit het TV Beugel 75xmm (VESA maat) aanbod van Allekabels.


Deze TV muurbeugel is niet alleen zeer compact. Ook is deze muurbeugel afneembaar. Dit betekent dat de televisie van de beugel geschoven kan worden. Ook is het mogelijk om een speciale beugel op maat te laten maken.


Drie draaipunten, groot zwenkbereik; Maximaal belastend gewicht: 6. Hier kunt u ons assortiment TV steunen bekijken.

Naast de 12V LED TV's maakt Caratec ook bijhorende TV Beugels en speciale steunen, . Op zoek naar een nieuwe Muurbeugel tv? Vergelijk 17verschillende Muurbeugels tv op KIESKEURIG. Winkel en webshops, dus zeker weten dat u ontvangt wat u heeft besteld. Wij hebben een speiale tv beugel voor de Burstner Averso Plus.


TV Beugels of TV Muurbeugels voor alle merken TV's Dé specialist voor de juiste TV Muurbeugel of TV Beugel. PU-Etui Map met Afneembaar Bluetooth Toetsenbord voor iPad - - W. DQ Hercules Fixed 8TV Beugel Zwart. Let bij aanschaf van een nieuwe tv beugel op de VESA maat van uw televisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts