woensdag 10 februari 2016

After eden two way boost

Dubbele gel bh waarbij de borsten zowel omhoog als naar binnen geduwd worden, voor een sexy decolleté. De ingewerkte gelpads vormen naar de borsten . TWO WAY BOOST LACE - Two Way Boost Lace cup A-G in Zwart - aftereden.

TWO WAY BOOST LACE - Two Way Boost Lace cup A-G in Wit - aftereden. Uit de collectie van After Eden deze two way boost Lace gelBh die voorzien is van multiway schouderbandjes twee lichtgewicht gelpads basis kleuren wit, . De After Eden Two Way Boost is een mooie kwaliteit bh. De borsten worden zowel omhoog als naar binnen geduwd voor een sexy decolleté.

Push up van After Eden uit de 'Two Way boost' serie. De cups hebben zowel onderin als aan de zijkant een gelvulling. Hierdoor worden de borsten aan 2 . Deze Two Way Boost Push Up BH van After Eden in de kleur wit, heeft aan de binnenzijde gelkussens die samen zorgen voor een push-up en een push-in . Deze Two Way Boost Push Up BH van After Eden in de kleur zwart, heeft aan de binnenzijde gelkussens die samen zorgen voor een push-up en een push-in . After Eden Two Way Boost Gel BH; Push Up BH met zowel push aan de zijkanten als aan de onderkant; De borsten worden dus naar boven en naar elkaar toe . After Eden Two Way Boost Lace Zwart Met de Two Way Boost BH van After Eden worden je borsten zowel omhoog gelift als naar binnen geduwd voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts