dinsdag 16 februari 2016

Bh hemd met beugel

Beugel-bh-hemdje Simone wit - Cup B. BH-hemd met beugels, Sudtrikot ruim verkrijgbaar online bij OTTO. Bekijk ons ruime aanbod BH-hemd met beugels, Sudtrikot en koop direct online.

Dit heerlijke bh-hemd met beugel en geïntegreerde naadloze zachte foam cups heeft een subtiel borduurwerk op het bandje, zit perfect onde strakke kleding ! Beugel-bh-hemdje van miss mary met verstevigd netmateriaal rondom voor een mooi silhouet. Wit beugel bh-hemdje met zwarte spikkeltjes van SkintoSkin. De genaaide cups, de aanzet van de bandjes en voorkant zijn van elastisch kant.

De elastische bandjes zijn achter verstelbaar. Beugel-bh-hemdje van VIANIA met cups voor een mooi gevormd decolleté. De brede bandjes ontlasten de schouders en zijn aan de achterkant elastisch en te . Beugel-bh-hemdje van Miss mary met verstevigd netmateriaal rondom voor een mooi silhouet. Fraai kant aan de cups en netvoering in de ondercups. Beha-hemdje, Cup B bessen - bpc selection nu in de onlineshop van bonprix.


Prachtig beha-hemdje met beugels, licht gevulde cups . Beha-hemd met beugels van Miss Perfect. Naadloos verwerkt, met modellerende zones; soepel als een .

Bh-hemd met beugel en smalle bandjes. Valt als een normale bh maat en hempje valt . Dit hemdje ziet er bijzonder mooi uit. Het heeft een klein doorzichtig gedeelte bij de bh. De bh heeft voorgevormde cups met beugel.


Hemdje met beugel-bh, kant en strepen CASUAL in de Esprit Online-Shop. Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit! Vergelijk bh-hemd zonder dames Bh's Zonder Beugel en vind de laagste prijs.


Bestel kleding online bij de beste webshops. SKU: 12Categorieën: Senioren, BH's, BH's zonder beugels, BH-hemden,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts