woensdag 24 februari 2016

Toby lepel

Een snelle, slanke lepel van Abu Garcia voorzien van super scherpe kwaliteitsdreggen. De prachtige glimmende kleuren zorgen voor veel aantrekkingskracht.

De aparte vorm geeft de Abu Garcia Toby lepel een unieke actie. Abu Garcia Toby Spoon 10g S meerdere varianten. Abu Garcia Toby Spoon 18g White Flash meerdere varianten.


Geïntroduceerd in 19en sindsdien een van de best verkochte lepels voor het snoeken ter wereld.

De Abu Garcia Toby Spoon is een echte klassieke lepel. De lepel is uitermate geschikt voor het vissen op zeebaars, forel, snoek, snoekbaars en baars. BeschikbaarheidsdatuIn winkelwagen. Toen we ruim jaar geleden met de zeebaarsvisserij startten, gebruikten we vrijwel uitsluitend Toby lepels van rond de gram.


Lepels van het merk Abu Garcia zijn verkrijgbaar bij Ahoy Hengelsport. De glitter uitvoering van de bekende toby lepel, ideaal voor zeebaars, maar kan zeker ook voor snoek gebruikt worden. Voor het vissen op zeebaars vanaf het strand kun je ook gebruikmaken van de Toby en Moresilda spinlepels. Verwijder de dreg van de toby lepel en monteer .

Nu voor voor € bij Hulpmiddelen24. Cormoran Fyns Toby Zeeforel lepel, Fishing Direct Hengelsport - Het assortiment voor de hengelsport op basis van goed advies, een scherpe prijs, goede . Berichten over toby lepel geschreven door zeevissermarc. Deze lepel is ideaal voor het vissen op zeebaars maar kan natuurlijk ook voor andere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts