vrijdag 19 augustus 2016

Push up bh hema

Bekijk de categorie push-up bh's op hema. Of je nu een voorgevormde padde een non-padded of een push-up bh draagt, HEMA heeft ze in allerlei soorten en kleuren. Deze bh heeft verstelbare bandjes en vóór tussen de cups een gouden sluiting.

Het mannelijke topmodel Andrej Pejic figureert in een Hema-campagne voor de nieuwste mega push-up beha. Ten Cate Ondergoed WOW push-up BH. Minimale moeite voor een verbluffend resultaat!


Een betere reclamecampagne had Hema zich niet kunnen wensen.

Niet alleen vrouwen krijgen er met de push-up beha twee cupmaten bij, . Hema is in vele kranten hét gespreksonderwerp van de dag. De winkelketen is namelijk een campagne gestart voor de nieuwe mega push-up beha. HEMA heeft het mannelijke topmodel Andrej Pejic gestrikt om haar nieuwste 'mega push-up' beha te promoten. HEMA heeft een nieuwe BH gelanceerd.


Om aan te tonen dat de Push up echt werkt hebben ze een mannelijk model . Hema houdt de gemoederen flink bezig met de nieuwste campagne, waarin. Maar hij had nog nooit reclame gemaakt voor een push-up bh. De HEMA en Hunkemöller brachten een push-up op de markt. Nederland warm maken voor de dubbele push-up-bh, die zelfs . Met een groot aantal abri posters door heel Nederland toont HEMA deze week het mooie effect van haar nieuwste mega push-up beha.


Het mannelijke topmodel Andrej Pejic is door de Hema gestrikt voor een campagne van hun nieuwste mega push-up beha. Zwarte HEMA Push-up Bh A-C (Zwart) van shoppen bij HEMA. Hema is een campagne gestart voor haar nieuwste 'mega push-up beha'. De winkelketen heeft namelijk het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts