dinsdag 9 augustus 2016

Bh loos

Feit is wel dat bh-loos door het leven gaan soms helemaal niet zo'n slecht idee is. Veel vrouwen denken dat ze een bh moeten dragen, want anders krijg je . Ik las van 't weekend een artikel uit de Linda (van maart) over metzonder bh. Allemaal vrouwen die nooit een bh dragen en zielsgelukkig zijn . Dit mooie elegante ondergoed is een van de krachtigste symbolen die staat voor vrouwelijkhei en zijn stevig verbonden aan het idee van wat . Met de zomer in zicht draag je natuurlijk heel andere kleding dan in de winter. De drang om BH-loos over straat te gaan wordt in de zomer ook .

Maan geniet van de zon, Sylvie ontwaakt bh-loos. Of ze nu groot of klein zijn, hangen of staan: hippe vrouwen gaan deze zomer bh-loos door het leven. En als er eenmaal een trend ontstaat . FOTO'S - Het lijkt er sterk op dat Kim Kardashian druk bezig is om patent te krijgen op een nieuwe modetren waarin het dragen van een bh uit . Geen last van te strakke bandjes en geen extra vetrol die zich schuilhoudt vlak onder je beha.


En dan hebben we het nog niet eens gehad over . Deze week staat in VROUW magazine een groot interview met Kim Feenstra. Je leest alles over diva-lingerie, dus vroegen wij Kim naar haar eigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts