donderdag 4 augustus 2016

Liftende bh

Je hebt een BH nodig die een liftend effect heeft en stevig zit. Vaak gaat daarom de voorkeur uit naar een voorgevormde BH, padded BH of push-up BH. Lingeriefabrikant Ultimo heeft na een uitgebreid onderzoek van twee jaar een bh op de markt gebracht die je borsten op een natuurlijke manier .

Bij kleinere borsten is het over het algemeen mooi om een liftende bh te dragen. Een push-up laat je borsten voller lijken en geeft je . Heeft u plak beha stickers nodig als strapless oplossing voor een jurkje, topje of een bikini? Bye Bra levert plak beha stickers in cup A tot en met H.

Deze beugel BH kan een vulling hebben die voor een extra liftend effect zorgt. Het leuke van een Balconette BH is dat hij je decolleté uitdagender maakt. Het shoppen van een beha is meestal niet zo gepiept.


Je hebt geen metalen beugel nodig voor een liftend effect. Ongeveer van de vrouwen draagt de verkeerde BH maat. Letterlijk miljoenen vrouwen kunnen er veel beter uitzien en zichzelf beter voelen met een goed . Er zijn verschillende mogelijkheden zoals de Lift en Plak Beha of de Liftits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts