woensdag 24 augustus 2016

Bikini hemdje

Grootste collectie bikini bovenstukjes van Nederland! Je kiest zelf broekje en bikinitop of hemdje en kunt zo eindeloos combineren voor lange dagen op het strand én de .

Het komende seizoen bewijst de bikini haar veelzijdigheid. Hij is er namelijk in alle soorten en maten: van halter- en triangelmodel tot de bandeau- en . Shop bij Annadiva jouw nieuwe bikini! De collectie met A-merken van 20is binnen.

Bestel online of kom langs in onze winkel in Nijmegen. Ontspan op het strand of luier aan het zwembad in de mooiste collectie bikinitops. Glossary, uitleg over verschillende soorten bikini's, zoals bandeau bikini, halter bikinis, badpakken etc.


Tankini top: De top heeft het model van een hemdje. Salon de Lingerie is dé Lingerie Badmode specialist van Amsterdam. Gespecialiseerd in grote cupmaten in combinatie met kleine omvangmaten. Bikini top in de kleuren van de Nederlandse vlag roodwitblauw. De bikini top is versierd met oranje franjes.


Grote maten bikini collectie van 2017.

Je koopt je bikini al vanaf € 299. Een hoger model broekje met een top in de vorm van een hemdje, die vaak nog . Dames Bikini-top in gekleurd voor € 1€ (0017) Bestel eenvoudig in de CA Online Shop – Snelle verzending en Gratis Retour. Welkom bij dé lingerie en badmode winkel van Nederland. Shop de meest uitgebreide collectie van merken als Prima Donna, Seafolly Marie jo.


Groothandel Meisjes Sexy Zwemmen Tops Bikini Beha Strand Effen Vrouwen Halter Push Up Print 20Zomer Badmode Pad Bikini Top Borst Boog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts