vrijdag 26 augustus 2016

Welke bh onder jurk met open rug

Net een nieuw jurkje met een lage rug maar altijd last van zichtbare bh bandjes? Door onze extra lange, verstelbare backstrap, die . Of heb je er schijt aan en draag je gewoon je beha onder je jurk, zichtbaar of niet?

Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant. Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan . Ik heb een jurkje met een lage rug.

Wat voor een bh kan ik hier het best onder dragen. BH gezocht voor laag uitgesneden rugmei 2014strapless BH grote cupmaatsept 2011Meer resultaten van forum. Een jurk dragen zonder bh, wanneer is dat nodig? Met een onzichtbare beha zorg je voor support en een geweldige look. Perfect voor onder een strapless jurkje of een jurk waarbij een gedeelte . We vinden jurkjes met een open rug ontzettend mooi, maar vragen ons toch altijd af wat voor bh we daar het beste onder kunnen dragen.


Niets zo mooi (en sexy!) als een jurkje met laag uitgesneden rug,. Een goed passende beha (strapless is handig!), een schaar, naald en draad en hét jurkje met open rug waarmee je. QUIZ: Welke kerstoutfit past bij jou?

Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha. Ik draag daaronder een speciaal broekje of gebruik speciale tape die ervoor zorgt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts