dinsdag 21 februari 2017

Bh omvang vergroten

BH verlengstukjes zijn ideaal om de omtrek te vergroten als de BH te strak zit. Het geeft een betere pasvorm aan een te kleine BH en is vooral geschikt voor . Pasvorin maat S drie rijen met twee haakjes, in maat M elke rij met drie haakjes.

Handig verlengstuk voor je bh, om de omtrek te vergroten. Deze bh verlenger is te gebruiken bij iedere bh met drie haakjes. Elke vrouw weet dat de perfecte beha vinden een uitputtende strijd kan zijn.


Helaas is het voor de gezondheid van je borsten én voor een . Verlengstukje voor uw bh om de omvang van de bh te vergroten. Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar. Weet iemand waar ze beha's met omvang verkopen?


Echt overal gaat het maar vanaf of en 70 . Zoals de titel al zij heb ik echt in een paar weken ineens een grotere onderwijdte gekregen van mn BH maat. Plaats de borstelpunt naast de plek waar je bh-bandje begint en maak een halfronde beweging naar het midden van de borsten toe. Bra-extender: Handig verlengstuk voor je BH, om de omtrek te vergroten.


Deze Bra-extender is te gebruiken bij een BH met drie haakjes. Deze bh-verlengstukjes per stuks vergroten de omvang van uw bh aan de achterkant van cm tot cm.

Voordat je een BH gaat kopen, is het belangrijk om de borstomvang te meten en te. Het kan zijn dat je zelfs een BH moet kopen die één of twee maten groter is. Ben je heel veel kilo's aangekomen, dan kan de omvang van je . Bestel Magic Magic Tricks Tips Bh Verlengstuk bij Control Fashion! De Bra Extender maakt de bh band wat langer, waardoor de omvangswijdte toe neemt. Ik heb drie weken zonder bh rond gelopen tot ik een bh had die pastte.


Ben nu kilo aangekomen, dus snap niet waar zo'n grote omvang. Overigens heb je ook speciale 'verlengstukjes' voor je bh-band om de omvang te vergroten. Die heb ik ook wel eens bij Livera zien liggen.


Hoe belangrijk is de omvang van vrouwenborsten… voor een man?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts