maandag 6 februari 2017

Ondergoed maten

Check het hier in onze handige maattabel met verschillende merken en vind jouw perfecte maat ondergoed. Bepaal de juiste BH maat met het stappenplan. In de maattabel kan je ook boxershorts en onderbroek maten bepalen.

Maten en afmetingen kunnen variëren per fabrikant, merk en vorm. Om de taille te meten, plaatst u het meetlint op de plaats waar de taille het smalst is. BH maten - omvang (onder de borst gemeten - in cm).


BH maten - cupmaat (op de borst gemeten - in cm).

Als je je maat wilt meten kun je dit het beste doen in je ondergoed. Dit voorkomt dat de metingen groter uitvallen. MAAT TABEL HEREN Klik hier om naar de vorige pagina te gaan . De BodywearStore, de winkel voor ondergoe lingerie en veel meer voor mannen. Onderstaand treft u een overzicht van de maten voor babyondergoe. Ondergoedmaten variëren namelijk per fabrikant.


Controleer voordat je een bestelling doet goed je maat. Het belangrijkste waar je op moeten letten bij het kopen van heren ondergoed is de maat. Koop je je ondergoed te klein dan zal het afknellen, .

Sloggi ondergoed - Altijd pakjes halen betalen. Als u een maat heeft geselecteerd bij een artikel, dan staat boven de maataanduiding aangegeven of dit artikel op voorraad is. Als een maat niet beschikbaar is, . Als jij je ondergoed online bij ondergoedconcurrent. Daarom vind je hieronder een maat tabellen, zodat je goede keuzes kunt maken.


Grote maten heren ondergoed van A-merken zoals Ceceba en Duke Clothing, zoals boxershorts, slips, onderbroeken, onderhemden vindt u bij Plusman. Spring naar Ondergoed Zwemkleding. Ben jij op zoek naar grote maten ondergoed met leuke printjes? Wij bieden grote maten boxershorts aan van het . Online lingerie in grote maten bestellen? Ontdek onze uitgebreide collectie ondermode lingerie.


Bestel online grote maten ondergoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts