dinsdag 28 februari 2017

Hemdjes mey

MEY Hemd Noblesse achter iets langer dan voor. Mey Emotion Dames Sporty Hemd met Kanten Band Zwart. Hemd Van Mey , wit - Bestel nu bij Peter Hahn.

De expert op het gebied van exclusieve dames- en herenkleding. Onze MEY Damescollectie bevat een uitgebreide collectie hemdjes en bijpassende slips en shorts. Ook hebben wij een grote collectie lingerie.


Mey Emotion Dames Hemd 552Dit en meer uit de nieuwe collectie van Mey.

Zwart Nu online te koop bij marjolingerie. Bij OTTO vind je een ruim aanbod van de nieuwste Hem Mey. In Mey online shop ondergoe bodywear dessous voor dames en heren nu ontdekken.


Shop online voor Mey Dameshemd uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Het Mey Emotion Hemd staat voor kwaliteit. Brede schouderbandjes met satijn omrand en zonder dikker . Voor dames bestaat de collectie uit bh's, corrigerende slipjes, slipjes, onderjurkjes hemdjes en nachtmode.


Het assortiment Mey ondergoed voor heren bestaat . Speciale lussenconstructie voor puntsgewijs op de huid liggen, bijzonder comfortabel en actief ademend.

Huidvriendelijke viscose, binnen Buiten actief. Heb jij het merk Mey al eens geprobeerd? Het ondergoed van Mey staat bekend om de uitstekende kwaliteit en draagt als een tweede huid. Hemdje met brede schouderban daar valt de BH mooi onder.


Mey Emotion kwaliteit kenmerkt zich door:. Sporty dames hemd met V-hals van Mey. De V-hals is afgewerkt met een fraai kantje.


De schouderbandjes zijn breed en het hemdje heeft geen hinderlijke . Leverbaar in wit, zwart, skin, champagne en marine, atlantic blue, zimt (kaneel), nieuwe kleur jeans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts