vrijdag 24 februari 2017

Odlo cubic

Het Odlo Cubic Light thermo ondergoed met korte mouwen is voorzien van een kubusstructuur die voor een betere afvoer van zweet en een juiste regulatie van . Odlo dames thermo shirt korte mouw. De Odlo Cubic Light thermokleding droogt snel en houdt geen zweet vast.

Levering direct uit voorraad bij Odlo. Odlo sportkleding voor sport en vrije tijd. Fijne Odlo Cubic Light thermo heren boxer, voert zweet af, plakt niet op de huid.


Odlo heren zweet hemd van Cubic Light stof.

Odlo Cubic Light voert zweet snel af en draagt comfortabel tijdens het wandelen of sporten. Wat is het verschil tussen Odlo Cubic Light ondergoed en Odlo Evolution Light thermo ondergoed? Thermowear Magazine legt het je uit. Odlo Cubic Light sneldrogend en ventilerend ondergoed voor vier seizoenen.


De Odlo Cubic Light thermokleding is gekomen toen Odlo de originele Light serie . De Cubic Light Brief van Odlo is een slip gemaakt van het all-year-round Cubic materiaal. Cubic houdt het lichaam op temperatuur, het voert het vocht af en . Deze keer hebben we de Odlo Cubic Light getest. Een shirt speciaal gemaakt voor de lentes en zomer.

Bij het uitpakken valt als eerste de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts