donderdag 27 april 2017

Anti zweet sokken

Altijd last van klamme en natte zweetvoeten? U kunt dit veranderen door het dragen van het juiste paar sokken. Maak gebruik van deze mooie aanbieding en .

Katoenen anti transpiratie sokken met badstof zool en zonder naad op de tenen voor dames en heren, heerlijk zacht en soepel. Als je last van zweetvoeten hebt is het belangrijk dat je de juiste sokken draagt die er voor zorgen dat je voeten droog blijven. Zilversokken laten zweetvoetengeur na een uur verdwijnen.


Zilver bezit antibacteriële eigenschappen.

Bij gebruik van textielproducten waarin zilvergaren is . Veel mensen hebben last van zweetvoeten. Daar is wat aan te doen door sokken met het zogenaamde X-static te dragen, een Amerikaanse vinding. De sensitive sokken met comfort boord zijn in diverse varianten leverbaar.


Transpirerende voeten (zweetvoeten) vergen extra zorg. Geen zweetvoeten meer in sokken van bamboe, want de bamboevezel. De dames en heren sokken zitten comfortabel aan elke voet, zijn anti-allergeen en . Spring naar Zweetvoeten verhelpen met anti-zweet sokken - Allereerst kun je de aanschaf van anti-zweet sokken overwegen, omdat deze . Sokken anti zweetlucht zwart zwart.

Sokken met speciale stof anti zweetlucht gemaakte stof Deoest voor heren en dames voor dagelijks gebruik. Sokken tegen zweet, geur, schimmel en irritatie, voor gevoelige voeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts