dinsdag 18 april 2017

Lepel baby

Koop dus niet zomaar een babylepel. Hierbij de fijnste lepels op een rij; te reinigen in de . Voor ons zo vanzelfspreken maar voor jouw kleintje een hele klus: eten van een lepel.

Hero geeft tips om je kindje goed te leren eten van een lepeltje. Gebruik een plastic lepel of een silicone babylepel die niet al te diep is. Hoe dieper de lepel, hoe meer moeite je baby moet doen om zijn eten naar binnen te . Difrax heeft een compleet assortiment om je baby te helpen zelf te leren eten.

De babybestek set bestaat uit een vork en een lepel en leert je kindje . Ik snap heus dat de plastic lepels BPA vrij zijn. En ik lees ook dat een plastic lepel met ronde randen prettiger is voor de mond van een baby. Deze lepels zijn ontworpen om uw baby te leren zelf te eten. Met een flinke, stevige steel voor een uitstekende grip en een brede 'schep' voor gemakkelijk . Baby-Dump, de nieuwste collectie autostoeltjes, kinderwagens, babykamers, buggy's,. Nûby Hot Spoon Lepel Blauw 4mnd+ (stuks).


Set van lepels, harde lepels (oranje) en zachte lepel (groen). Dan wordt ze een moeilijk etende baby met een dikke pruillip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts