donderdag 27 april 2017

Panty maten

Spring naar maatwijzer PANTY'S - Het is best lastig om de juiste maat voor panty's te vinden. Ze zijn natuurlijk heel erg rekbaar, maar als ze te klein . Panty's van Kunert zijn in vele maten verkrijgbaar.

Om de juiste maat te bepalen van de Kunert panty kunt u het beste kijken in deze maattabel. Om onze webwinkel overzichtelijk en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden hebben wij gekozen de maataanduidingen van panty's, maillots en leggings . Oroblu hanteert diverse maatsystemen voor haar collecties legwear en bodywear. Welke maat u nodig heeft, kan worden ingeschat aan de hand van uw lengte .

Het kiezen van de juiste maat panty is lastig en veroorzaakt nogal wat frustraties. Doordat veel dames vervelende ervaringen hebben met te . Het kiezen van de juiste panty maten kan lastig zijn. De verkeerde maat kan behoorlijk wat frustraties veroorzaken.


Hierin staat de lengte tegen het gewicht afgezet of de maat vertaalt in confectiematen. Wij adviseren je dan ook goed in de maattabel te kijken bij het artikel naar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts