vrijdag 14 april 2017

Taille corset

Corset, Uitgaanskleding, Party Kostuums en Schoenen kun je hier kopen. Maar wij hebben ook Clip In Extensions, kleurlenzen en . De tailletrainingcollectie bevat onze meest serieuze korsetten.

Deze zijn gemaakt voor de hoogste graad van lichaamshervorming en met de rijgveter volledig . Door het regelmatig dragen van een korset kan je de taille aanzienlijk versmallen. Er zijn mogelijk echter aanzienlijke risico's. Waist Training Corsetten; Staal Balein Corsetten volborst; Staal Balein Corsetten-; Lang Corset -; Lang Volborst Corset; Staal Balein Corsetten-taille-Taille .

Bij waist training wordt iemands echte taille geleidelijk vermindert door. Zodra je een korset hebt gevonden dat lekker zit, draag je het vaak en . Lees snel verder hoe, wij hebben de waist trainer met stalen baleinen voor jou . Een vurige vrouwen wens een figuur corrigerend echt onderborstkorset uit rood brokaatsatijn met zwarte fantasiemotieven. Het korset sluit aan de voorzijde met . Een Waist Trainer of Taillevormer, is een korset, speciaal ontworpen om de taille zo slank mogelijk te ´trainen. Je valt niet af van het korset maar.


Taille trainen met een corset - Profiteer van Korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts