maandag 3 april 2017

Freya deco

The best-selling Freya Deco lingerie collection features plunge bras, soft cup bras, half cup bras and more. Dit is de Huidkleurige Voorgevormde Deco Plunge BH van Freya. Deze BH is al sinds geruime tijd de favoriete BH van veel vrouwen.

Dit is de Zwarte Voorgevormde Strapless Deco BH van Freya. De Deco BH is al sinds geruime tijd de favoriete BH van veel vrouwen. Stylish functionality for a flawless shape.


With totally seam-free cups, great support and a sexy low front plunge the Deco plunge bra has it all.

Onze bestseller Deco komt nu met een fantastische sexy tijgerprint en een vleugje fluo-roze. Deze voorgevormde plunge BH powernet zijstukken voor een . Met deze Deco Vibe creëer je een natuurlijke look met zachte tinten. Deze voorgevormde bh is naadloos, gemaakt van een zachte stof en heeft een J-haak in de . Stijlvolle functionaliteit voor een perfecte vorm. De strapless beha zorgt voor een duizelingwekkend décolleté dankzij de laaguitgesneden halslijn.


Stevige strapless BH die niet afzakt? Gratis verzending en persoonlijke . Voorgevormde zwarte push-up in een grote cup?

Bestel eenvoudig en snel de Freya Deco BH in zwart bij Farfallina online. Deco beugel Balconet BH in de kleur zwart van het merk Freya. Deco Rio Slip in de kleur zwart van het merk Freya.


Op zoek naar Freya Padded BH Deco ? Het merk Freya staat bekend om haar perfecte pasvorm vertaald in lingerie die hoog modieus is en met een pas bereik tot maar liefst cup K! Kleding Freya DECO - Push-up BH - black Zwart: € 5Bij Zalando (op 24-3-17). Gratis bezorging retournering, snelle levering en veilig betalen! Dit keer met een sluitband met kant in geometrischpatroon.


De kleur is spetterend: Papaya (oranje-tint).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts