maandag 19 maart 2018

Corsage man

Hoe Hoor Je De Corsage Ook Al Weer Te Dragen? We Laten Je Hier Zien Hoe De Man En Vrouw De Corsage Hoort Te Dragen. De mannen dragen de corsage met de steel naar beneden en de vrouwen dragen de corsage met de steel naar boven.

Dit hoeft niet perse op de jurk te worden . De corsages worden bij de dames en de heren verschillend. De corsage bestaat meestal uit een bloem die in het bruidsboeket voorkomt, versierd met wat groen en wordt gedragen door de belangrijkste gasten op jullie . Volgens de etiquette wordt de corsage gedragen door de bruidegom, ouders van bruid en bruidegom, bruidsjonkers en de getuigen.

Maar wil je rechts, draag dan wel allemaal de corsage aan de rechter kant, anders is het een rommeltje. En dan ook nog belangrijk: mannen de . Een corsage is een bloemstukje dat ter hoogte van de borst op de kleding wordt gedragen, het stukje bestaat meestal uit een of twee bloemen en wat groen. Van oudsher is de corsage afkomstig van het idee dat de man, de vrouw van een corsage voorzag als hij haar mee uit nam.


Formeel dragen dames de corsage op de linkerschouder, met het steeltje omhoog en de bloemen naar beneden. De heren dragen de corsage in het knoopsgat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts