dinsdag 20 maart 2018

Dames hemdjes hema

Bekijk de categorie hemden op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks.

Doordat het hemd naadloos is, is hij niet zichtbaar onder kleding. De beide blauwe hemdjes gekocht, kleur komt overeen met de foto. Zit mooi aansluitend dus ideaal voor onder de Hema vestjes.


Dameshemd met brede banden van real lasting cotton welke zorgt voor de ideale pasvorm en maximaal draagcomfort.

Door de unieke behandeling van de stof . Real Lasting Cotton artikelen zijn gemaakt van zacht elastisch katoen wat zorgt voor een ideale pasvorm en maximaal . T-shirt van biologisch katoen met v-hals en korte mouwen, in verschillende modekleuren. Artikel is prima maar voor mij te lang. Ik heb het geruild voor een ander soort hemd. Voor dames die langer zijn als 1m prima. Real lasting coton voor langdurig draagcomfort, was na was.


Het materiaal vormt zich geheel naar het lichaam. Dames basis t-shirt met korte mouwen en ronde hals. Ik zou niet zonder de hemdjes van Hema kunnen. Deze zijn extra geweldig omdat ze zo lang zijn en ik ze zelfs als onderjurk kan gebruiken. Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema.


Het Hema dames sporthemd wordt verkocht in een kartonnetje. Als je het pakt zie je inderdaad miniscule kleine gaatjes in de stof zitten. Hemdjes Harmony wit, mint, roze - Fijngeribd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts