woensdag 28 maart 2018

Korset met rits

Zwart Vinyl Korset om er verleidelijk uit te zien! Het korset heeft een Vinyl-achtige look een is een lust voor het oog. Stevig Zwart Brocade Korset met Rits - Goedkoop en op werkdagen voor 16:uur besteld morgen al in huis!

Krokodil Korset met Rits Super mooi korset-set. Dit korset heeft een rijgveter aan de achterzijde en aan de voorzijde een ritssluiting. Stevig Wit Brocade Korset met Rits - Goedkoop en op werkdagen voor 16:uur besteld morgen al in huis!


Jeans-Look Bloemenprint Korset met Ritssluiting Zwart.

Barok Taille Korset met Siergespen en Stalen Baleinen Zwart. Vinyl-look; Twee ritsen aan de voorzijde; Gespen aan de zijkant; Exclusief halsband; String: Exclusief; Kleur: Zwart; Materiaal: 1 Polyester . Uitdagende, figuur betonende leren korsetten van het leder label Miss-Yvonne. Zwart-Rood lak korset met rits aan de voorzijde.


Meer gekleurde lak korsetten, en spannende corsages vind u bij Miss-Yvonne in Scheemda. Dit sexy korset is gemaakt van kunstleer materiaal met rits aan de voorkant en vetersluiting aan de achterkant. Uitdagend rood korset met rits aan de voorzijde.


Classy lacquer high heels with red and black corset closure. Roze jarretel korset magic moments.

Een blouse (wit) eronder en korset erover of een mooi colbertje. Ik wist niet dat een echt korset een rits van voren heeft en touwen achter. SEXY ROOD KORSET MET RIJGLINTEN RITS IN LEDEROPTIEK, NEPLEER SEXY ROOD KORSET IN LEDEROPTIEK HET KORSET KAN AAN DE. Een sexy erotische overbust corset geeft je een wespentaille en een grote boezem.


Sexy zwart corset met meerdere strass steentjes. Dit prachtige korset kan het middel tot zo'n tien centimeter verkleinen. Gemaakt van kunstleer en katoenen stoffen en is verstevigd met spiraal stalen . Binnenkort krijgt u een korset met pijp of u hebt er zojuist een gekregen. Een neofrakt korset met pijp is gemaakt van kunststof en heeft ritsen.


Kaizen underbust corset in het zwart matt vinyl met geplooide voorzijde en zilveren gespen. Het corset heeft stalen baleinen met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts