vrijdag 23 maart 2018

Grootste cupmaat ter wereld

Als je cupmaat dubbel D al groot vindt, wacht dan maar tot je de borsten van Mayra Hills ziet. Zij heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld. Ze staat in het Guinness Book of Records met het record van grootste.

De Duitse Beshine staat bekend als de vrouw met de grootste borsten in de wereld. Norma Stilz – Vrouw met de grootste (natuurlijke) borsten. Norma Stitz heeft ze natuurlijk gegroei Beshine niet, zij begon met een cup B en heeft implantaten.


Book of Records met een heel bijzonder recor ze is 's wereld harigste meisje. Mogen we je even voorstellen aan Mayra Hills, beter bekend als Beshine. Deze dame is een Duits naaktmodel en . Norma Stitz heeft officieel de grootste borsten ter wereld.


En dat is vooral uitzonderlijk als je weet dat haar cup 1ZZZ helemaal puur natuur . Cupmaat ZZZZ: gigantisch en puur natuur. Norma zich daarom de vrouw met de grootste natuurlijke voorhang ter wereld noemen. Het kon natuurlijk niet uitblijven: er is nu ook een kaart die laat zien waar de vrouwen met de grootste cupmaat wonen.


Gemiddeld hebben vrouwen in ons land cup D. De complete cupmaat-wereldkaart is hier te raadplegen.

Oudste Pornoacteur ter Wereld – jaar! Als je cup E al heel groot vindt, wacht dan tot je de borsten van Mayra Hills ziet. De grootste natuurlijke borsten hebben cupmaat 100ZZZ.


De meest voorkomende cupmaat ter wereld is cup-B. De gemiddelde cupmaat wordt daarentegen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts