woensdag 19 december 2018

Gewaagde jurken

De meeste sterren hielden het redelijk zedig op de rode loper van de Oscars zelf, maar de knappe dames. Het 19-jarige Amerikaans-Nederlandse model Bella Hadid heeft heel wat stof doen opwaaien met een gewaagde jurk, die haar edele delen . Nog een feit: Salemi mag zich gelukkig prijzen dat het windstil was in Venetië - een briesje had van een van de meest gewaagde jurken ooit op .

Het blijft een match made in heaven. Op de Girlscene redactie bewonderen we na iedere red carpet avond de jurken die de. Kate Middleton straalt op rode loper in 'gewaagde' jurk. Gisteravond werden de BAFTA-awards (de Britse Oscars) uitgereikt en niemand .

Tal van sterren liepen maandag in hun mooiste, soms gewaagde. Chrissy Teigen voorbij in een strakke grijze jurk met open rug en . Kop iets ongewoons, met unieke items voor gewaagde jurk van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. Tijdens de premiere van “The Young Pope” had bijna niemand aandacht voor de film, want iedereen zat naar die nogal opvallende jurk van Giulia Salemi te . Sexy gewaagde mini jurk met gewikkelde buste, een topstuk van Forplay ! Prachtig gewikkelde buste maakt van dit jurkje een echte eye-catcher.


Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) was de uitreiking van de People's Choice Awards in Los Angeles. Tout bekend Hollywood trok werkelijk . Eerst was het Blake Lively die op het Cannes Film Festival alle aandacht kreeg, maar daar heeft Bella Hadid nu verandering in gebracht. Naomi van As in gewaagde jurk naar Sportgala.


Topschaatser Sven Kramer (28) maakt vanavond kans op de titel Sportman van het Jaar en . Kim Kardashian showt babybuik in gewaagde jurk. De Amerikaanse realityster Kim Kardashian (34) maakt er absoluut geen geheim van dat ze . Te gewaagde jurk voor Turkse tv: exit presentatrice. Gözde Kansu is een bekende Turkse tv-presentatrice die wel van een mooie en pikante outfit houdt.


Mini jurken om je look compleet te maken? In 20kozen heel wat sterren voor een streepje bloot. In sommige gevallen leverde dat een gewaagde, maar stijlvolle look op.


Grammy Awards 2015: De meest sexy jurken + blunders. De meest gewaagde jurken op de Oscarfeestjes. De meeste sterren hielden het redelijk zedig op de rode loper van de Oscars zelf, maar de knappe dames . En niet alleen qua gedrag maar ook qua kleding keuze. Over de jaren zijn er al veel discussies geweest .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts