maandag 10 december 2018

Greendaddy ondergoed

Rembrandtlaan 37BJ Bilthoven Utrecht . Als je bamboe ondergoed in je handen hebt geha wil je niet meer. We hebben navraag gedaan bij Rik Vegter van Greendaddy en dit was, .

Bamboodaddy richt zich volledig op kleding van bamboe, ze hebben een groot assortiment ondergoed en kleding voor mannen! In het verleden heb ik al eens een blog geschreven over bamboe ondergoed. Toen heeft de Rik Vegter van Greendaddy geprobeerd geld op te . Dat besloten ze te verkopen via hun webshop greendaddy.

De beste kwaliteit mannenondergoe met een gratis goed gevoel bonus! Greendaddy biedt de grootste collectie bamboe mannen-ondergoed . Als het aan hem ligt, loopt binnenkort heel Europa in zijn bamboe-ondergoed.

Maar dan ben je er nog niet, want wat is onderscheidend ondergoed? Toen ik op bamboetextiel was gestuit werd het . Bamboodaddy Bilthoven staat in de De Goede Gids. Nederlan inclusief de merken Calvin Klein en Pringle.


Niet alleen T-shirts, ook sokken, sjaals en ondergoed kan men via hen kopen . Bamboe en ondergoed zijn voor elkaar gemaakt, aldus de informatie op de website van Greendaddy. De stof is zachter, zodat de slip niet snel irriteert. Die bevielen hem zo goe dat hij een in bamboevezel gespecialiseerde webwinkel heeft opgezet: greendaddy. Zeer vindingrijk,maar zijn er al afbeeldingen van dit ondergoed? Greendaddy is gericht op topkwaliteit en duurzaamheid.


Het assortiment bestaat uit bamboe ondergoed voor dames en heren. T-shirts, spijkerbroeken, ondergoe sokken, de garderobe van een doorsnee westerling. Bamboe-ondergoed is te koop op greendaddy. Greendaddy verkoopt ondergoed en T-shirts gemaakt van bamboevezels, 'het nieuwe katoen' volgens oprichter Vegter, want duurzamer, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts