woensdag 5 december 2018

Stangata onderbroeken

Shop de Stangata collectie bij The Sting voor 22. Zoek naar stangata ondergoed op Kelkoo. Vergelijk alle stangata ondergoed aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.

Mijn vriend heeft boxers van Stangata (verkrijgbaar bij the Sting) en sinds kort ook boxers van de Primark, die bevallen hem eigenlijk nog beter . Calvin Klein boxershorts bestel je hier; Puma ondergoed op Boxers. Maar ik heb een probleempje met mijn ondergoed :o.

YourUnderwearStore is ruim jaar de pioneer en specialist in de online verkoop van heren ondergoed en zwemkleding voor de modebewuste man. Salerunner is de grootste SALE-website van Nederland. Vandaag hebben we 1192producten met korting. Stangata boxers zijn alleen te koop bij The Sting, en kosten rond een tientje per stuk.


Tegenwoordig maakt het niks meer uit, elke boxer slijt . Helaas is bij de hema dit soort onderbroek niet meer te vinden. Een coole onderbroek onder een lage spijkerbroek, dat staat gewoon stoer. Joram draagt boxers van merken als Die for It en Stangata, maar .

Maar liefst veertig procent van al het Björn Borg-ondergoed wordt in. The Sting die onder het merk Stangata worden verkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts