donderdag 27 december 2018

Sapph winkels

Vul hier je adres of woonplaats in om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden: Vind je shop. Het jaar 20wordt ook gekenmerkt door de opening van de eerste Sapph winkels en internationale expansie. Het aantal verkooppunten is inmiddels .

Sapph's lingerie is spannen verleidelijk én uitdagend. Dat omschrijft in één zin de lingerievan Sapph. Verkooppunten Sapph vind je in vele steden, maar hier vind je de verkooppunten Sapph op een pagina bij elkaar.


Handig bij het winkelen in de winkelstraten.

Alle winkels voor SAPPH in Den Haag met de adressen, openingstijden, acties en meer. Alle winkels voor SAPPH in Eindhoven met de adressen, openingstijden, acties en meer. Lingeriemerk Sapph gaat restpartijen en samples verkopen in Batavia Stad in Lelystad. Het nieuwe 'Every Sapph Starts a Story'-concept zal . Sorteren op: Meest populair, NAAM A - Z, NAAM Z - A. Sapph opent een tijdelijke winkel in Utrecht als antwoord op het faillissement van VD.


Sapph noemt de actie een Occupy-beweging in retail-land. De tijdelijke winkels moeten het winkelen aantrekkelijker maken, want nieman .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts