donderdag 31 januari 2019

Glitter panty

Zilvere glitter panty van denier. Deze zilveren glitter panty's is een one size model.

Feest panty in de kleur zilver voor elk zilveren feest. Glitter panty met ingezet kruisje en verstevigde tenen. Glitter panty zwart met zilveren of gouden glitters, voor alle feestelijke pantys slaag je online bij sokkenmarkt.

Vergelijk originele kado's, gadgets, carnavalskleding e. Bestel online voor de laagste prijs! Glitterpanty of kerst panty voor de feestdagen en voor elk ander leuk feest. Met lurex zilver glitters over de gehele panty. In verkleedkleding feestartikelen! Met deze prachtige glitterpanty van Leg Avenue maak je van elke outfit een feestje!


De combinatie van zwart en zilver is chique en vrolijk tegelijk. Ontdek 5Panty's van topmerken als Oroblu, Falke Kunert. Stevige lurex panty met all-over shimmer.

De panty heeft een elastische tailleband. Style met je favo skirt voor een complete look. De glitter panty van Apollo denier met Lycra is een musthave voor iedere feestelijke aangelegenheid. Zeker met Kerst en oud op nieuw mag deze glitter . Bestel je nieuwe Accessoires online op Sacha.


De Glitter Panty van het leuke kindermerk Le Big is dé perfecte panty voor de feestdagen! Door de fijne lurexgaren voelt de panty zijdezacht aan de huid en door . Glitter panty en andere panty's om je feestoutfit compleet te maken vind je bij feestwinkel PW Hoofs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts