maandag 28 januari 2019

Hoe meet ik mijn cupmaat

Bekijk in de tabel hieronder hoe onze maten opgezet zijn shop jouw perfecte bh. Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op. Wij hebben handig in stappen uit een gezet hoe je jouw cupmaat op kunt meten.

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. De bovenwijdte (of cupmaat) is het volste gedeelte van je borsten, vaak op de tepels. Trek het meetlint om je lichaam, nu op tepelhoogte.


Om uw bh maat te meten meet u eerst, strak, onder de borsten, laat het meetlint op de rug op gelijke hoogte lopen (1).

Dan meet u over het volste deel van uw . Bereken eenvoudig je cupmaat met de handige berekenmodule van Berekenen. Meet hiervoor met een meetlint in een ontspannen houding de omvang net. Hoe weet je of je de juiste maat hebt gevonden?


Meet hiervoor met een meetlint in een ontspannen houding de omvang net onder je borst. Maar hoe weet je nu welke BH maat je nodig hebt? Hoe u zelf uw cupmaat kan opmeten is belangrijk omdat veel vrouwen de verkeerde bh dragen.


Met een meetlint kunt u de juiste maat bepalen. Dit geeft een correcter resultaat, zeker voor een grote cupmaat.

Meet of laat uw beha-maat daarom geregeld opmeten. Meet uw cupmaat best wanneer u niet ongesteld bent. Ik heb ondermaat 1cm en bovenmaat 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts