woensdag 9 januari 2019

Latex kleding amsterdam

Partykleding is dé webshop voor party, fetish en clubwear, ook voor maatwerk. Bekijk onze grote collectie voor dames en heren online en in de winkel. Ook voor Bitch jouw fetish kleding (lak, leer, latex) en high heels in ruime mate aanwezig in onze grote, sfeervolle winkel.

Barotique voor een ruime collectie aan bijvoorbeeld latex, lederen, lak, wetlook en rubberen dameskleding. Ivm de verkoop van de webshop bieden wij een groot deel van onze latex kleding aan tegen spotprijzen ! Oudste seksshop voor vrouwen in Amsterdam sluit en gaat online verder. Wij hebben een grote keus in lak, leer of latex.

De ultieme party outfit voor dat fetish kinky feestje in rubber oftewel latex. Ervaar ook het gevoel van dit materiaal dat als een tweede huid zit en maak er een . Een hele dag stoeien met patronen, latex, lijm, baleinen en nestels. Met als resultaat mooie onderborst korsetten. Een workshop bestaat uit ongeveer uur les.


Je leert de theorie, daarna ga je oefenen met restjes latex, en dan. Since 19youre one stop latex shop! Volg latex workshops in Amsterdam en Emmen.


Workshop Latex Kleding Maken Amsterdam, LatexFashionDesign.

Geef als eerste een beoordeling aan Maikel latex kleding in Den Bosch. Gerelateerde bedrijven Maikel latex kleding Den Bosch. Inmiddels maakt ze al meer dan jaar met veel plezier latex kleding en geeft ze.


In uur tijd leer jij zelf latex kleding maken. Latex latex en nog eens latex in meer dan kleuren en ook met een tijgerprintje of prachtig reliëf. Latex kleding in de winkel en online is . Heb jij iets met latex, of juist niet? Volg dan een workshop zelf latex kleding maken in Amsterdam of . Since 19you one stop latex shop!


Site van het VAC (Vereniging Amsterdam City) waar bijzondere speciaalzaken en ambachtelijke winkels worden beschreven. Adres: Louwesweg 10EC, Amsterdam; Telefoon: 06-14765606. Ben je er achter gekomen dat latex-kleding in de winkel erg duur is? LATEX PER METER WINKEL, latex rubber stoffen van de rol in diverse kleuren om latex kleding, latex lingerie en mode zelf te maken, voor fotografie, decor, . Workshop Latex Korset - Amsterdam.


In de Naaikamer is de plek waar je op ambachtelijke wijze kleding leert maken, in een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts