vrijdag 25 januari 2019

Slip met lange pijpjes

Als oplossing hiervoor kunt u kiezen voor een onderbroek met lange pijpjes. Deze onderbroek met pijpjes heeft dezelfde hoogte als het Maxi model en loopt tot . Altijd de Ten Cate kwaliteit die u gewend bent!

Koop nu uw nieuwe favoriete slips van WITT international. Altijd gratis verzending binnen Nederland; Voor 16:bestel morgen in huis! Figuurvormende Slip met Lange Pijpen - Huidslkeur - 3XL.


RJ Bodywear, heren boxershort met lange pijpen, zwart.

Onderbroek met lange pijpen online bestellen. Dames-boxershort-Softly-met-lange-pijp-zwart. Elastische damesboxershort met langere pijpen gemaakt van katoen en. Sloggi Basic+ slip met lange pijpjes 100076wit.


Hier ook korte legging, wielrennersbroekje of zo'n charmante onderbroek met lange pijpjes. Een andere oplossing heb ik nooit gevonden. Sarah's sweeties onderbroeken met lange pijpjes de oplossing tegen.


Naast de Sweeties (slip met pijpjes) zijn er bijpassende hemdjesen (onder)jurkjes. Ook voor het klassieke dames ondergoed kunt u bij ons terecht.

Beetje raar misschien, maar ik ben opzoek naar onderbroeken met wat langere pijpjes. Maakt effectief strakker en zit comfortabel - deze figuurvormende slip is uw perfecte metgezel voor elke dag. De subtiele kleuren zorgen met stijlvolle accenten . Bjorn Borg) niet net zulke lange pijpjes als de mannen-variant? Maxi slip van Sloggi met lange pijpjes, draagt ook prettig in de zomer.


Samenstelling katoen en elastane. C3kosten normaal 49 pantybroekjes met kant langs de lange pijpjes, in de pijpjes zit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts