woensdag 13 maart 2019

Kanten slip

Ben je op zoek naar een nieuw slipje? Zoek je een slipje dat er sexy uitziet én lekker zit? Van wit tot roo met of zonder kant, sexy of comfortabel.

Een string van kant met een hoog uitgesneden belijning aan de achterkant. De slip is breed aan de zijkanten en heeft een lage taille en een gevoerd kruis. U heeft daarom een ruime keuze uit mooie maar ook comfortabele kanten slips bij Sloggies. U kunt hierbij denken aan slips die totaal van kant zijn, welke dan .

Deze slip heeft een kanten detail en een strik op de voorzijde. Het kant gecombineerd met katoen en elastaan zorgt ervoor dat de Anni Rolfi Slip met Kant . Kanten hipster met lage taille en gevoerd kruis. Product is tijdelijk niet beschikbaar.


RJ Bodywear dames ondergoed kanten maxi slip in de kleur wit. Verleidelijk kant met bloemmotieven; Laag heupmodel; Bijpassende BH apart verkrijgbaar. Materiaal, nylon, elastaan. Denk hierbij aan slips die totaal van kant zijn, die een katoenen kruisje hebben, maar er zijn ook slips met een stuk van kant.


Deze kanten slip heeft een mooie glans waardoor een luxe uitstraling verkregen wordt.

Gecombineerd met een bijpassende bustier, torselet of BH de perfecte . Poirier, bridal lingery to complete your wedding day. Deze sexy zwarte slip is een uniek stukje ondergoed om je collectie mee aan te vullen. De slip is gemaakt van kant een heeft een . Hipsters, boxershorts, strings en slips: wat je smaak ook is; bij de Bijenkorf vind je wat je zoekt. De slips komen in vrolijke kleuren of neutrale tinten, met kant en . Zitten goe alleen jammer dat kant zo snel loslaat. VOor die prijs een absolute aanrader!


Lingerie maat S-XXL Slipje van gestippelde tule en kant. Lingerie van 'Sans Complexe'; Lingerie maat S-XXL Kanten slipje van 'Bestform' voor een platte buik. Zachte, kanten slip met gekleurde voering COLLECTION in de Esprit Online-Shop.


Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit! Voel je vrouwelijk en sexy in deze zwarte slip van Calvin Klein met delicate kanten details - ontworpen met een gladde satijnen basis. Sexy Chiffon Slip met Kanten Straps Zwart - Goedkoop en voor 16:uur besteld morgen al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts