woensdag 20 maart 2019

Plunge bh

De perfect plunge shape geeft een mooi decolleté en een sensuele look. Voorgevormde maximizer beugel bh Plunge . Een plunge BH geeft een mooi decolleté net zoals een push-up bh doet bij vrouwen met kleinere borsten, maar dan 'puur natuur'.

Ongeveer van de vrouwen blijkt een verkeerde bh-maat te dragen, maar liefst van de dus. Vrouwen die denken dat ze hun hele leven dezelfde . Een Plunge bh is heeft een balconnetcup met drie delen met een mooi diep decolleté, voor een sexy look, opvulling kan worden gebruikt voor meer steun en . Bij de plunge BH zit het middenstuk aan de voorkant veel lager dan bij andere BH's.

Het voordeel is dat je, met een grotere cupmaat een mooi diep uitgesneden . Alle plunge BH's hebben het onderscheidende Marlies Dekkers ontwerp en een perfecte pasvorm. Met een voorgevormde balconette bh geef je een sexy look aan een kledingstuk. Een niet voorgevormde bh is een (balconette - hele cup of plunge bh) met of . Je voorkeur voor het effect van een BH bepaalt welke BH het beste bij je past.


Kies een plunge BH voor een spetterend decolleté, maar neem liever geen . Irrésistible T-shirt beha met afneembare schouderbandjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts