vrijdag 15 maart 2019

Orthopedisch korset

Een korset geeft je rug steun en stabiliteit en bevordert een juiste . Livit Orthopedie helpt u met het juiste korset. Orthopedisch adviseurs in de buurt.

Vaak wordt voor een maatwerk orthopedisch korset gekozen bij slijtage, overbelasting, degeneratieve rugklachten (spondylose of scoliose op latere leeftijd) of . Informatie over het Orthopedisch Korset. Orthocor maakt al meer dan jaar orthopedische corsetten op maat, voor ondersteuning bij rugpijn en rugklachten. Om verergering van de klacht te voorkomen is goed inmeten noodzakelijk.

Bij pijnklachten aan de rug of rugwervels door bijvoorbeeld overbelasting kan een orthopedisch korset verlichting bieden. Vandaag is het een orthopedisch korset terug kan met recht worden beschouwd als het product dat een klein wonder kan maken. Voor uw orthopedisch corset bent u bij Ortho-technics aan het juiste adres. Tijd voor Meldpunt (tv) Vergoeding orthopedisch korset.


Mevrouw Selie uit Amsterdam is jaar. Bij de geboorte van haar oudste kind is waarschijnlijk een . Er is bij u door de orthopedische instrumentmaker van Atelier D' Orthopedie een orthopedisch korset aangemeten . Een brace, korset of spalk is een voorziening om een gewricht te ondersteunen of een bewegingsuitslag te beperken. Deze hulpmiddelen worden ook wel .

Uitglijden op de laatste treden van de trap, een val van het krukje dat u altijd gebruikt om nog net iets boven op de kast te kunnen . Orthopedische Korsetten – maatwerk en confectie – bestelt u bij Roessingh Revalidatie Techniek. Bezoek onze website voor meer informatie. Rugbrace voor zware ondersteuning ( corset).


Uw korset is volgens de laatste richtlijnen voor orthopedische korsetten vervaardigd. Orthopedische korsetten zijn er in veel verschillende uitvoeringen en materialen. De meeste modellen heeft Verhage Orthopedie op voorraad.


Heeft u last van pijnklachten, rugafwijkingen, slijtage of andere beschadigingen van de rug, dan kan een korset uitkomst bieden. Bij normaal gebruik gaat een korset ongeveer twee jaar mee. Bij een kunststof korset is de pasvorm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts