donderdag 1 juni 2017

Bh maat b95

Rosa Faia - Beugel bh niet voorgevormd. Prima Donna - Beugel bh niet voorgevormd. Conturelle by Felina - Beugel bh voorgevormd (spacer).

Felina - Voorgevormde bh Soft cup. Resultaten per pagina: 6 12 19 256. Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen?

Welke bh-maat zou ook kunnen passen? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm . Vind hier een overzicht van alle Hunkemöller bh's in maat B85! Bezoek Hunkemöller voor je juiste bh maat. Ook voorgevormde BH s koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment.


Voorgevormde BH's zijn geschikt voor alle cupmaten. Wij verkopen BH maten van cup AA tot en met cup H. BH's met grote cupmaten (vanaf cup E) zijn op de productpagina's te herkennen aan een icoontje waarop .

Onze BH maten variëren van cup AA tot en met cup H. Laat je maat opmeten in één van onze lingerie speciaalzaken. Bbetekend dat je dik bent met kleine borsten. Mannen begrijpen niks van BH maten en vrouwen begrijpen niks van een band van een . LASCANA Balconnette-push-up-BH met Elastan. Voor grotere cup maten worden BH's met brede bandjes en extra .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts