dinsdag 6 juni 2017

Reclame hunkemöller

Welcome to the official channel of Hunkemöller International B. Here you'll find videos of vloggers, new collections, behind the scenes and more! Hunkemöller presents its Cosy collection and Glam collection by a TV commercial which will be broadcasted.

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alle campagne modellen van Hunkemöller. Hunkemöller Xmas collection with Sylvie Meis shoppable video. Abonneer je nu op de ReclameGemist.


De Hunkemöller folder en informatie over de winkel.

Wat zijn de Hunkemöller aanbiedingen deze week. Hunkemöller heeft het lot uit de loterij met Doutzen Kroes als hun nieuwe gezicht. Heeft ze dus naast haar kinderen en Victoria's Secret ook . Wij zijn meer geïnteresseerd in het nieuwste filmpje van Hunkemöller met daarin een schaars geklede La Meis in de hoofdrol voor eigen . Wie weet welk liedje gebruikt wordt voor de Hunkemoller reclame? Ik bedoel die met Doutzen in kerstsfeer. Doutzens eerste lijn voor Hunkemöller heet Doutzen Stories en bestaat uit.


Rivella en siert ze de reclame-uitingen van kledingmerk REPEAT. Laatste Hunkemoller folder update: maart 2017.

Weet iemand hoe het nummer heet die die man in de Vodafone reclame neuriet die. Hallo, hoe heet het nummer van de Hunkemöller reclame met Sylvie . Weet iemand hoe het nummer heet die die man in de Vodafone reclame. Doutzen Kroes volgt Sylvie Meis op als gezicht van Hunkemöller. Dat onthulde het topmodel vanmiddag tijdens een grootse lancering in . Margot Aelen Beste Hunkemöller, ik stoor me mateloos aan deze reclame. Hoewel ik begrijp dat jullie lingerie willen verkopen met mooie modellen, zet deze . Sylvie is deze maand te zien in de nieuwe Hunkemöller commercial.


In de reclame promoot Sylvie de actie van Hunkemöller. Sex still sells, als we tenminste de nieuwe commercial van Hunkemöller mogen geloven. Sylvie Meis is weer terug met een Hunkemöller reclame om je vingers bij af te likken.


Deze keer schittert ze in haar eigen sportkledinglijn die . Nadat Sylvie Meis in mei van dit jaar bekendmaakte te stoppen als gezicht van Hunkemöller, was het gissen geblazen naar haar mogelijke . In de LED-teksten die Haco voor Hunkemöller plaatst, is goed terug te zien hoeveel er mogelijk is met deze techniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts