vrijdag 2 juni 2017

Bh met touwtjes

BH's - bh met touwtjes tussen de borsten. Shirts - bh met touwtjes tussen de borsten. Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug.

Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Dit is een te gek setje, á la Marlies Dekkers, met hel veel touwtjes, is echt verrassend. De bh kan je als halter model of, met de bijgeleverde doorzichtige bandjes . Bij Livera vind je de meest uitgebreide collectie BH s.

Van beugel BH tot push-up BH en van meegroei BH tot strapless BH. Maar nu is mijn vraag: welk merk beha vinden jullie goed? Shop voor Plak Behas, Rugloze Behas en Siliconen Behas van stof of siliconen die zorgen voor een vrijer gevoel!

Postoperatief, compressie BH, sport prothese BH, bestraling. Wanneer je een borstoperatie of bestraling, radiotherapie aan je borst moet ondergaan kom je er . Aan weerszijden van mijn borsten en ertussen trekt hij het goed strak aan en dan heb ik opeens een bh van touw aan. Heel erg strak, dus echt leuk kan ik het . Een beha hoeft volgens haar niet alleen te dienen als ondergoed. Waarom blijven BH's niet zo mooi als toen ik ze kocht? Misschien ligt dat aan de manier hoe je ze wast of in de kast legt.


Hunkemöller Niet voorgevormde beugel bh Orlena longline Rood. Hunkemöller Strapless voorgevormde beugel bh Mansi Rood. En juist zonder bh heb je nog een mooier decolleté en houden de touwtjes je borsten toch nog een beetje op zijn plek.


Ten Cate Ondergoed WOW push-up BH Deze multiway Ten Cate WOW ROMANTIC Push-up BH heeft een ultra dunne padding (voering), door de cup-opbouw . Een sport BH met racerback voor optimale bewegingsvrijheid en een sportdesign die gezien mag worden. Gemaakt van een elastische, ademende stof met een . Zichtbare BH-bandjes waren eerder misschien not done maar tegenwoordig mogen ze weer gezien worden (graag zelfs!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts