maandag 5 juni 2017

Tanga string

Zie jij door het ondergoed de slips ook niet meer? Lees hier dan alles over slips, hipsters, strings, boxershorts en wat je dan ook maar kunt bedenken! Wij bieden een ruim assortiment met prachtige strings van de verschillende A-merken.

Er zijn een heleboel verschillende soorten onderbroeken. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? De grootste tanga en string collectie vind je bij de nummer speciaalzaak op internet, Lincherie.


Gratis geleverd in 48u, gratis retourneren.

Hallow ik vraag me al een tijdje af wat nu het verschil is tussen een tanga en een string niet dat het iets uitmaakt ofzow, maar ik ben gewoon . Een G-string, string, stringtanga of tangastring is een klein zwembroekje of slipje. Silk verkoopt producten gemaakt van zijde. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment waaronder Zijden tanga . String van kant en silky micro met een draadje goud lurex erin verwerkt.


Het model op de foto draagt cupmaat 75B en slip maat M. AMBRA string Platinum bordeaux 1330F in het rood. G-string damesondergoed stuks diverse kleuren en stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts