maandag 19 juni 2017

Boxer met tekst

Een strakke boxershort bedrukt met een grappige tekst voor je vrien echtgenoot of voor jezelf. Welke tekst zou jij altijd al op een onderbroek willen bedrukken? Bekijk deze grappige teksten en bestel een boxershort met jouw naam erop!

Deze zwarte boxershort dient natuurlijk bedrukt te worden met een witte tekst. Dit model zou JamesBond niet mistaan en zijn Bond girls . Songtekst van Simon Garfunkel met The Boxer kan je hier vinden op Songteksten. Deze boxershort kun je laten bedrukken met je eigen foto en of tekst. Het model is strak net als de Bjorn Borg onderbroek.


Geef hem kado aan je vriendje met . Geen standaard Mannen retroshorts, maar een compleet gepersonaliseerde en unieke Mannen retroshorts met een eigen opdruk . Op de voorkant en achterkant te bedrukken met naam, logo of tekst. Wil jij je vader of vrienden verrassen met een uniek cadeau? Laat dan een boxershort bedrukken met een foto en tekst. Of een boxershort met daarop een leuke of verrassende tekst, ook die hebben we in ons assortiment. Beschikbaar in kleuren en met naam op de band te bedrukken.


Ondergoed met teksten is helemaal in.

Je hipster of boxer mag dan ook gezien worden. Wat is nu leuker dan een hipster of boxer met een tekst of eigen naam er . Boxershorts mannen, retroshorts en hotpants vrouwen bedrukken met je eigen naam, tekst, logo, ontwerp. Een boxershort bedrukken iets voor mij?


Stichting FEMU om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden . Type: Cavello Boxer met Tekst heren boxer. Voorraadstatus: voorraad in webshop en beschikbaar . Wat wil jij laten bedrukken met jouw naam of tekst erop! Ontwerpen; Regenboog boxershort bedrukken . The Boxer is een nummer van het Amerikaanse zangduo Simon Garfunkel. De tekst is een requiem voor een man die probeert om te gaan met de . Deze website maakt gebruik van cookies.


Een boxershort bedrukken is mogelijk bij Euroartikelen. Boxershorts met naam, eigen tekst, boxershorts met eigen tekst, valentijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts