dinsdag 27 juni 2017

Eos 80d

De Canon EOS 80D spiegelreflexcamera met Wi-Fi biedt een indrukwekkende snelhei intuïtieve bediening en innovatieve technologie. Drie jaar na de komst van de Canon EOS 70D is er eindelijk een opvolger. Lees hier de review van de veelbelovende Canon EOS 80D.

Prijsgeschiedenis en populariteitstrend van Canon EOS 80D body Zwart. De Canon EOS 80D is een spiegelreflexcamera voor de gevorderde fotograaf. Deze camera heeft scherpstelpunten waarmee je snel op je onderwerp focust. In februari kondigde Canon de opvolger van de Canon 70D aan: de Canon EOS 80D. Deze vernieuwde spiegelreflex camera beschikt over . Het werd dit jaar dus tijd dat diens opvolger geïntroduceerd zou worden en inderdaad presenteerde Canon op februari de EOS 80D.


Autofocuspunten, megapixels en goede mogelijkheden voor vloggers. Canon is weer terug en laat dat met deze 80D ook weer zien. AF-punten en een gloednieuwe sensor onderscheiden de Canon 80D.


Hij wordt in deze gebruikersreview door Jan Melchior helemaal . Canon EOS 80D spiegelreflexcamera bestellen? De Canon 80D is Canons nieuwste spiegelreflex met APS-C sensor. Een krachtige, volledig uitgeruste DSLR die je alles biedt wat je nodig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts