woensdag 14 juni 2017

Jarretels bevestigen

Maar nu vraag ik mij af, aangezien aan de bustier en de jarretels van die klipjes zitten hoe ik die nu aan de panty moet bevestigen,. Hoe moet je eigenlijk je kousen aan je jarretels vastmaken ? Wil je toch hold-up kousen gebruiken, dan moet je de jarretel bevestigen tussen de siliconen .

Achterkant, zowel van jarretel als kous, iets naar de (buiten)zijkant. Jarretels aan netkousen met plakstrip? Er zitten toch aan de uiteinden van die draadjes aan de jarretels van die sluit-dingen?


Met zo'n plakrand is het niet altijd even makkelijk te bevestigen haha.

Bij Pantyfashion vind u tevens de klassieke jarretelkousen. Je bent even bezig om de kousen aan te trekken en de clips te bevestigen maar het resultaat mag er zijn. Jarretelkousen kun je zowel in de lingeriewinkel als . De bandjes met clips voor het bevestigen van de echte kousen zijn veel korter dan die van een Jarretellegordel.


De Open Bottom Girdle is, net als je kousen, . Hoe de jarretels aan de kousen te bevestigen? Hiervoor plaats je de rubberen klem aan de binnenzijde van de bord van je kous en leg de . Deze elegante en bijzonder mooie set met top en broekje zoekt zijn evenknie. De mengeling van fijn roze kant en zachtroze zoom zorgt voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts