maandag 11 september 2017

Bh omtrek

Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Het nummer is de meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang vertegenwoordigt de . In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat. Bh-omtrek, 6 7 7 8 8 9 9 10 10 110. Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar.


De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap. De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat.

Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. En maat 80C zit te wijd naar mijn idee qua omtrek en de cups zitten . BH maten bestaan uit een cijfer en een letter, borstomtrek en cupmaat: BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het . Zit de beha op de qua omvang nog lekker dan hou je dezelfde omvangmaat (vb. 80).


Zit de beha te strak of draag je deze op een van de laatste haakjes, koop . Vervolgens meet je de cupmaat (letter(s) in de BH maat). Dit doe je door de omtrek te meten ter hoogte van je tepels. Deze omtrek wordt ook wel bovenwijdte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts