woensdag 27 september 2017

La legerie

La Lègerie is gelegen in het hart van het Parc naturel régional Périgord-Limousin, aan de uiterste zuidrand van het departement Haute Vienne op slechts 150 . Le Creuset is een gîte voor personen, de naam verwijst naar de alom bekende Franse rood-oranje kookpotten. Our converted French farmstead is situated in the green and water-abundant Périgord Vert.

The five-hectare domain houses three gîtes: . La Lègerie beschikt over huisdiervriendelijke accommodatie in Pensol en biedt gratis WiFi, een seizoensgebonden buitenbad en barbecuefaciliteiten. Ben jij geinteresseerd in een verblijf in Vakantiehuis La lègerie in Pensol ? Lees eerst een aantal van onze reviews voordat je .

La Lègerie biedt huisdiervriendelijke accommodaties in Pensol en beschikt over gratis WiFi, een seizoensgebonden buitenzwembad en een barbecue. In de groene en waterrijke Périgord Vert vindt u onze omgebouwde Franse boerenhoeve. Op het domein van hectare bevinden zich drie gîtes: Le Creuset, La . La Lègerie is een vakantie domein met drie gites, waar je heerlijk kan. La Lègerie is gelegen in het hart van het Parc naturel régional Périgord-Limousin.


Kinderen zijn van harte welkom bij La Lègerie: een omgebouwde boerenhoeve in het natuurpark Périgord-Limousin op slechts 1m van de grens met de . La Legerie, Pensol Picture: Le Petit Prince - Check out TripAdvisor members' candid photos and videos of La Legerie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts