donderdag 28 september 2017

Lingadore gel bh

Nieuw in de LingaDore Daily collectie: De Daily lace collectie. Vrolijke lingeriesets, voorzien van luxe kanten details. Meest populaire style in deze coll.

Nieuw in de LingaDore Daily Lace collectie: De meest populaire style in deze collectie: De Gel BH ! LingaDore, een eersteklas merk, inmiddels wereldwijd beken door. LingaDore gives control, sensuality, sexy elegance and excitement. Daily zijn de basisseries van LingaDore: de Daily lace gel bh's, T shirt gel bh's, Unifit T shirt bh's, Unifit balconet bh's.

Daily Lace T-shirt gel-bh in zwart of rood. Effen T-shirt BH met gel vulling uit de basiscollectie Daily van Lingadore. Je borsten worden door het gel kussentje mooi, rond omhoog gedrukt. Vergelijk mooie bh's uit de ruime nieuwe collectie van o. Hunkemöller, Zalando Wehkamp in alle soorten maten: laagste prijs online! Lingadore-gel-bh - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking.


Gel bh van LingaDore in de Daily- serie, deze push-up gel bh is overtrokken met kant, in de nieuwste kleuren! Deze voorgevormde bh is gemaakt van . Push-up bh van Lingadore Voorgevormde cups met kussentjes voor mooi vol decolleté.

Deze push-up bh is ook geschikt als t-shirt bh want is onzichtbaar onder . The Ruby range from the LingaDore collection brings something completely new: it is a high quality range in soft satin combined with eyelash lace and speci. De Ruby serie uit de LingaDore collectie brengt iets compleet nieuws: het is een hoogwaardige serie in zacht satijn . Eén van de trends deze zomer is de jeans print. Deze Indigo serie uit de LingaDore Beach Collectie met een zomerse lime-kleurige . Waan je in een tropisch oord met de azuurblauwe en gouden Salina serie uit de Moments by LingaDore collectie. De styles in deze serie zijn geheel gemaakt . Het poederkleurige satijn wordt gecombineerd met kant van top kwaliteit.


De perzik kleur gel Bh van LingaDore is lekker fris, zacht en lieflijk te noemen. De Sari – gel bh met prachtige embroiderie geeft een pracht-look! Push up bh van het merk Lingadore.


De cups zijn gemaakt van glad micro met een kanten bedrukking en gevuld met gel voor een goed push up effect. Een perfecte push-up met een goed prijs kwaliteit verhouding. De voorkant is uitgevoerd in kant en de achterzijde in . Push-ups LingaDore DAILY - Push-up BH - blush Nude: € 3Bij Zalando (op 29-3-17).


Gratis bezorging retournering, snelle levering en veilig betalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts