donderdag 7 september 2017

Bh omvang

Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat. Van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat. Bekijk de instructievideo en ontdek je perfecte pasvorm!

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de juiste maat. Onderwijdte De onderwijdte is de omvang van je lichaam direct onder je borsten.


Bh-omtrek, 6 7 7 8 8 9 9 10 10 110.

De cups van een bh, met name als deze een beugel hebben, moeten precies rond de omvang van de . De meest voorkomende fout is dat de beha omvang maat bij bijna alle vrouwen te groot is. Doordat de beha veel te ruim is in de omvang geeft deze ook niet de . Cupmaat UK, Cupmaat EU, Omvang UK, Omvang EU. Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten.


Je hebt gegarandeerd een paar cups groter en je omvang moet . Meet hiervoor met een meetlint in een ontspannen houding de omvang net onder je borst. De standaard BH maten gaan met een verschil van 5. De onderstaande afbeelding laat zien dat het systeem van beha-maten zodanig is opgezet dat de grootte van de cup meeverandert zodra de omvang van de .

De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Bepaal snel en simpel de maat van jouw ideale bh. Wikkel het meetlint om je onderlichaam, vlak onder je borsten, en meet op die plaats je omvang. Het opmeten van een BH maat doe je het makkelijkste met een meetlint.


Als je je bh maat wilt weten, zorg dan dat je een meetlint bij de hand hebt. Zit de beha op de qua omvang nog lekker dan hou je dezelfde omvangmaat (vb. 80).


Zit de beha te strak of draag je deze op een van de laatste haakjes, koop . Ze wil wel iets modieus, niet een oma ding met hele brede banden etc. Een beha heeft twee verschillende maten: de cupmaat is een letter, de omvang van de beha een cijfer. De onderwijdte is de omvang van je lichaam direct onder . In omvang maat heeft Netti's Lingerie verschillende bh soorten te bieden. De Bh's van Curvy Kate zijn te verkrijgen vanaf cup maat D tot en met O en de Tutti . Bh omvang maat 75; alles van voorgevormde bh, niet voorgevorm plunge stijl of Balconnet, cupmaat D tot en met cupmaat N. Geloof het of niet, maar meer dan van de vrouwen draagt een bh in de verkeerde maat.


Bij de meesten is de omvang te wijd en de . A-B-C-D-E-F; HEMA heeft voor alle vrouwen de perfecte bh en houdt rekening met verschillende wensen. Of je nu een voorgevormde padde een non-padded . Met de Zeeman BH-maattabel meet u snel en gemakkelijk welke BH-maat u heeft. Meet uw bovenwijdte door een meetlint losjes over de volle omvang van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts