vrijdag 29 september 2017

Sapph voorgevormde beugelbh

Charming Blossom Voorgevormde beugel BH. Deze voorgevormde naadloze beugelbh van Sapph heeft in de cups een lichte vulling. Dit model heeft verstelbare schouderbandjes en een sluiting op de rug . Voorgevormde beugelbh van het merk Sapph. De bh is verfijnd met kant op de bovenste laag van de bh, de onderste laag is van zacht micro gemaakt.


Sapph voorgevormde beugelbh

De bh is gemaakt van micro, afgewerkt met kant. Onder de cups is subtiel het merkembleem geplaatst. Nieuw model van Sapph voor de grotere cupmaten. Deze voorgevormde beugel bh is verkrijgbaar in de maten 70C tot en met 1F.


Sapph Soigné voorgevormde beugelbh. Sapph Black voorgevormde beugelbh. Uit de basis collectie van Sapph de Fabulous Bh. Bh met beugel licht voorgevormde cup sierbandjes. Nog leverbaar in het wit de maten Btm Ede mt . Dames Beugel bh's - Sapph Voorgevormde beugelbh.


Sapph voorgevormde beugelbh

Nu tijdelijk: sapph voorgevormde beugel bh van € 3voor slechts € 2(excl. € verzendkosten)! Voorgevormde beugelbh van het merk sapph. Vandaag besteld is binnen werkdag(en) in huis.


De bh is speciaal ontworpen voor de grotere cups. Het model is all over voorzien van een laag sportief mesh. De perfecte BH voor onder een dunne blouse of een strak T shirt.


Sapph voorgevormde beugelbh

Luxe lichtroze BH met gladde cups, een extra bandje boven de cups en kant in de zijpanden. Mooie voorgevormde beugelbeha met sierlijke schouderbandjes in een mooie print in de kleur rose met rood. De Zwart van Sapph voorgevormde beugelbh is een mooi afgewerkte Lingerie in de Zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts