woensdag 13 september 2017

Magic clip bh

Weer zo'n handige uitvinding uit de collectie van MAGIC Bodyfashion is de Magic Clip. Deze zachte plastic clip zorgt ervoor dat je de schouderbandjes van je . Wat voor bh accessoires je ook nodig hebt, je kunt ze vinden in de webshop van.

De Magic Clip – zorgt ervoor dat je je bh bandjes naar elkaar toetrekt zodat je . De MAGIC CLIP is een zachte plastic clip om de BH bandjes onzichtbaar te maken onder elk kledingstuk. Kan op de rug of aan de voorkant gedragen worden. De orginele Magic BH Clip wordt geleverd in een leuke Magic verpakking met stuks in een doosje, x zwart en x doorzichtig, verschillende modellen om .

Magic set van vier Magic clips, deze kunnen aan uw bh-bandje worden gehaakt voor een andere positie van de schouderbandjes op de rug. De Magic Clip van MAGIC Bodyfashion tovert jouw BH om in een racerback-BH! Vindt je het ook zo vervelend als je mooie racerback jurk of top ontsierd wordt . Zachte plastic Beha Clip om de schouderbandjes op een andere manier te kunnen dragen waardoor bij sportieve uitsnijdingen de behabanden niet meer . Magic Bodyfashion Magic Clip 38MC.


Met dit handige clipje tover je gemakkelijk een racerback bh, daardoor komen je bh-bandjes niet meer onder je hemdje . Triumph Magic Boost voorgevormde beugelbh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts